Sökområde Helsingborg Skåne Sverige

Regndroppsmassage Helsingborg

Regndroppsmassage i Helsingborg. Vill ni pröva på en ny sorts massage? Kontakta då mig, Alice Thuesson, och pröva på regndroppsmassage. Regndroppsmassage är en underbar form av medicinsk aromaterapi. En väldoftande, utrensande och avstressande behandling där terapeutiska eteriska oljor används.

Regndroppsmassage Helsingborg | Alice Thuesson

Alice Thuesson

Regndroppsmassage:

Är en mycket effektiv massage mot rygg- och nackproblem, kan stärka din hälsa, din hormonbalans, ditt immunförsvar och även hjälpa dig sova bättre. Behandlingen  lindrar ofta flera problem på samma gång. Doften från oljorna påverkar även sinnet och har en avstressande och humörhöjande inverkan.

Behandlingen var från början skapad för att behandla skolios och liknande ryggbesvär. Men den visade sig även ha god effekt på andra problem. Genom att massera in eteriska oljor som är virusdödande och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

Därmed är regndroppsteknik också en välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

Vi kan även erbjuda skönhetsprodukter från Mary-Kay för både användning under behandlingen men även för försäljning


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information