Sökområde Helsingborg Skåne Sverige

Mindfulness kurs Helsingborg

Mindfulness kurs i Helsingborg. Vill du lära dig att bli mer medveten om dig själv och om nuet? Testa då en mindfulness kurs, Kontakta då oss på Balanced by Nature. Vi erbjuder kurser i mindfulness. Mindfulness handlar om att du fokuserar på att vara medveten om dig själv och det som finns i just denna stund, i nuet.

Mindfulness kurs Helsingborg | Balanced by Nature

Välkommen till Balanced by Nature

Denna kurs är för dig som är nyfiken på att lära dig mer om mindfulness och att använda verktyg i din vardag, som hjälper dig att hantera stress och andra utmaningar.

Vi träffas vid fem tillfällen och har en uppföljande återträff. Du får förslag på övningar att göra mellan träffarna för att komma igång med egen mindfulnessträning.

Petra är legitimerad lärare, certifierad yogalärare (Yoga Alliance RYT200 och Yin) och diplomerad kroppsterapeut.

Hennes dröm är att skapa ett hållbart liv för sig själv och andra. Petra är diplomerad mindfulnessinstruktör på Mindfulnesscenter AB, ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom mindfulness, av och med Dr Ola Schenström, som själv är utbildad i USA av bland andra professor Jon Kabat-Zinn.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information