Sökområde Helsingborg Skåne Sverige

Gym Helsingborg

Letar du gym i Helsingborg? Curves Helsingborg, fitnessklubben för kvinnor. Curves är ett gym bara för kvinnor. Vår specialutformande utrustning med hydrauliskt motstånd kombinerar fördelarna med konditionsträning och styrketräning, vilket ger effektiv träning och samtidigt skyddar ben och leder. Välkommen till ditt gym i Helsingborg!

Gym Helsingborg | Curves

Välkomna till Curves Helsingborg!

Curves är mycket mer än ett traditionellt gym, visst jobbigt och svettigt som träning ska vara men här har vi roligt också. Då kommer viljan att fortsätta träna. Ge dig själv möjligheten att använda de nycklar Curves erbjuder till hälsosammare liv. Tidseffektivt… 30 minuter per pass 3 gånger i veckan är bara 1,5 timmar per vecka.

Enkelt, snabbt och roligt.

Curves Helsingborg, fitnessklubben för kvinnor, ligger nära dig. Curves är ett gym bara för kvinnor. Vår specialutformande utrustning med hydrauliskt motstånd kombinerar fördelarna med konditionsträning och styrketräning, vilket ger effektiv träning och samtidigt skyddar ben och leder. Du får enkel och effektiv träning på bara 30 minuter, med stöd av en tränare och utan begränsningar i träningstider. Vi välkomnar dig till Curves Helsingborg och berättar gärna mer om vår 30-minuters träning för hela kroppen, så att du kan bli starkare, gå ner i vikt och bränna kalorier i en trevlig miljö. Om du letar efter ett gym i Helsingborg, gå gärna med i Curves så hjälper vi dig att komma i form, bli stark och gå ner i vikt.

Planteringsvagen 93
252 30, Helsingborg
46 42 12 20 00

Välkomna!

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information