Sökområde Helsingborg Skåne Sverige

Förlovningsringar Helsingborg

Förlovningsringar i Helsingborg - Funderar ni på vilka förlovningsringar ni ska köpa? Kontakta då oss på Art Metall. Vi hjälper par att skapa fantastiska förlovningsringar som kommer hålla hela livet ut. Vi sätter stor ära i att designa förlovningsringarna som förenar två människors liv.

Förlovningsringar Helsingborg | Art Metall AB - Vi designa era förlovningsringar

Välkommen till Art Metall - Håkan Orrling din lokala smyckessmidare! 


Vi sätter stor ära i att designa förlovningsringarna som förenar två människors liv. 
Håkan Orrling är född 1971. Han har designat, tillverkat och distribuerat smycken och förlovningsringar i över tjugo år och började sin karriär 1989 med guldsmedskolan för att sedan vidareutbilda sig vid designskolan Institut för ädelmetall i Köpenhamn.

Håkans kreativa inspiration var och är fortfarande en smältdegel av tidig hippiekultur, folklore, damien, anarkism & ordning, nu och igår, Siddharta, Antinomi, externa och interna expeditioner och Carmen Mirandas tutti frutti hattar. Mellan dessa teman blandar Håkan avsiktlig och irrationalitet, utan avslag på hög kvalitet, skönhet och funktion.

Smycken är viktigt för män och bröllopsdetaljer och accessoarer är minst lika viktigt. Förutom förlovningsringar designar vi även manschettknappar i alla olika ädelmetaller, med eller utan ädelstenar, budskap eller andra detaljer. Vi designar även klockor och andra smycken i silver, guld eller läder.

Varm välkommen till Art Metall - Håkan Orrling din lokala smyckessmidare! 
När ni funderar på förlovningsringar i Helsingborg.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information