Sökområde Helsingborg Skåne Sverige

Brandingenjör Helsingborg

Brandingenjör i Helsingborg. Vill ni vara säker på att ert företag eller fastighet är inte är i farozonen för eventuell brand. Kontakta då oss på FSD och våra brandingenjörer gör en riskbedömning, allt i syfte att förhindra brand och skadeverkningar vid olyckor.

Brandingenjör Helsingborg | FSD Malmö

Välkommen till FSD 

Riskanalys

Det är nästintill omöjligt att bedriva en verksamhet utan risker. Men ett bra sätt för att undvika otrevliga överraskningar är att identifiera risker och göra medvetna avvägningar och bedömningar av vilka vi accepterar. Vi på FSD hjälper våra kunder med underlag för en god riskhantering i stort och smått.

En viktig del av riskhanteringsprocessen är riskanalysen, ett mycket bra underlag för olika typer av beslut. Riskanalys är en metodik som kan användas inom många olika områden. FSD kan genom att kombinera kompetenser inom brandskydd, riskhantering och miljö erbjuda en helhetssyn på miljö-, hälso- och säkerhetsrisker.

FSD:s konsulter inom krishanteringsområdet har en gedigen kompetens med bakgrund i såväl statlig och kommunal som privat verksamhet. Vi kan erbjuda våra kunder stöd inom alla delar av arbetet.

För mer information om vad vi erbjuder besök gärna vår hemsida.


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information