Sökområde Helsingborg Skåne Sverige

Behandlingar Helsingborg

Behandlingar i Helsingborg - Välkommen till Rehabcenter STEGET HB. Problem med alkohol, läkemedel, narkotika, spel var för sig eller blandat? Behöver Du eller någon annan i din närhet hjälp? Välkommen till oss.

Behandlingar i Helsingborg | Rehabcenter STEGET HB
Rehabcenter STEGET HB

Behandlingar i Helsingborg | Rehabcenter STEGET HB

Rehabcenter STEGET HB

Rehabcenter STEGET är ett litet företag med över 28 års erfarenhet i branschen, startade våren 2003 i Helsingborg med tillstånd av Länsstyrelsen, sedan blev det Socialstyrelsen. Numera är det IVO Inspektionen för vård och omsorg, som är tillsynsmyndighet.

Steget bedriver professionell beroendebehandling enligt 12-stegsmodellen. Öppenbehandling deltid är ett fungerande koncept där fördelarna är uppenbara, då individen bor hemma och arbetar under tiden. Vi är det enda behandlingshem med en ren kvällsbehandling och kvinnobehandling i nordvästra Skåne. Behandlingen kan direkt fokusera på att lära hantera vardagen nyktert med allt vad det innebär, stress- och sorgehantering är en av många viktiga pusselbitar.

Problem med
ALKOHOL - LÄKEMEDEL - NARKOTIKA - SPEL - SOCKER var för sig eller blandat?

Bo hemma och arbeta under tiden Du går i behandling!

Ring anonymt, tel: 042 - 14 48 80

Viktoriagatan 6

252 29 Helsingborg 

 

Rehabcenter STEGET HB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information